The sporthorse

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2012

hösten snart här ,flera osålda hästar letar ägare! Nytänk på G

Av stallkatten - 21 augusti 2012 10:06

  Nu är snart sommaren slut... men betessäsongen är ett bra tag till för alla kära pållar. Unghästar mår bäst av bete i grupp på fina kuperade marker och massor av friskluft.OS var kul så många bra hästar och fina ritter och trevlig miljö. Kortet ovan är taget av Ken Braddick och är på Vall egro och Charlotte som verkligen visade var skåpet skulle stå. Ska hästen nu säljas? Alla undrar till vilket pris och till vem? Carl Hesters hästar är upptränade från unghästar till storstjärnor..Låt oss göra lika dant här och nu!

Nu hoppas jag flera svenskar köper en unghäst och bygger upp sakta så den blir stark och framgångsrik. Idag verkar alla vilja ha färdiga hästar i 7 årsåldern.Men uppfödarna på gårdarna kan ej ha kvar dem så länge då blir de för dyra... Köp en 3 åring i stället.Priserna är köpvänliga nu för köparna.Samma priser som på 80-talet är det. Man bleknar vid tanken..

Vi måste hitta nya sätt att bjuda ut hästar till försäljning.Bensinen är dyr och tiden knapp så spekulanter kan ej åka från gård till gård. Vi måste ha nytänk!!  Är vi mogna för auktioner? Kanske kör vi en stor Auktion på Flyinge för alla åldrar och alla prisklasser för vanliga hästköparen.

Ibland tror Svenskar att det är utförsäljning vid auktion i Sverige och vågar ej bjuda.Utom när de är  i Tyskland eller Holland då vet de att då gäller det att bjuda på om man ska få med sig en häst hem.Här går att fynda fina hästar i Sverige just nu så värna om vår marknad så vi har några uppfödare kvar.

Det är också kul att ha en auktion att se fram emot och träna inför samt piffa till hästen så den är extra snygg.

Alla hästköpare till en plats med plånboken i högsta hugg...hade inte det varit bra!!!!! Det vimlar av osålda unghästar, välutbildade hästar, snygga ponnyer ja allt.Få  verkar kunna bestämma sig. 

Kunde bli kul att träffas också kanske en hingsshow samtidigt så det blev lite fart och mindre krångel...

Vi måste tänka ut något nytt sätt att få kunden bestämma sig på direkten och pengarna kommer in så det blir kul att föda upp och träna upp hästar och ponnyer.  Vad tycker ni är vi mogna för en auktion med alla slags hästar för alla slags människor?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stallkatten - 23 januari 2019 17:22


  Wången har köpt en islandshingst .Är inte den på bilden . Wången har annars varit känt för nordsvenskar . Han ska användas av eleverna som nu kommer bli lite vana vid hingstar .. Han ska tävlas och användas i avel . Politik  Nya jordbruksm...

Av stallkatten - 23 januari 2019 17:19

https://www.facebook.com/452393924936464/posts/1137605803081936/ ...

Av stallkatten - 22 januari 2019 00:00


  Nu händer mycket i Sverige ! en av de högsta i Makten Stefan Johansson dog plötsligt sorgligt efter enoperation .Han var Boss på HNS. Satt på mängder av stolar och samordnade mycket mellan riksanläggningarna .Vem hans efterträdare blir vet vi ej ...

Av stallkatten - 21 januari 2019 23:47


  Breeding and Showing is not always easy to Combine . Many owners have to choose . Its takes its toll and also a lit of time to plan everything . Mareowners want the stallion available all weeks . Sezuan Will only be able to use via Froze...

Av stallkatten - 3 april 2018 00:03


Nu äntligen börjar det kännas vår med lite värme i luften. Påskliljor finns nu att ta in...... Fölen kommer nu i massor hos uppfödarna. Förväntngar är stora. Lika stora varje år. Man blir alltid lika glad att se ett skuttande föl som ser fris...

Presentation


hästar till tusen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

blogkeen

thesporthorse

blogglista.se

blogglista.se

Blogglista.se

blogglista.se

Blogglista.se

Skapa flashcards